Στενή και γνήσια επικοινωνία


Πραγματικά είναι πολύ ευτυχής ο πιστός που στην πνευματική του πορεία έμαθε να έχει μια γνήσια και στενή επικοινωνία με τον θεό κάθε στιγμή της ζωής του.Είτε ευχάριστες είναι αυτές είτε δυσάρεστες.Στο άκουσμα των απίστων με λόγια,..τι να σου κάνει και ο Θεός..κλείνουν μάτια και αυτιά.Γιατί είναι σίγουροι ότι και στις μεγαλύτερες δυσκολίες τους Αυτός θα είναι πάντοτε παρών.
Υπάρχουν πιστοί βεβαίως που εκφράζουν το παράπονο ότι οι πειρασμοί, ο χαρακτήρας τους, εχθροί ή φίλοι, ποικίλες καταστάσεις δημιουργούν προβλήματα που διαταράσσουν την στενή τους σχέση με τον Πατέρα. Όμως όλα αυτά δεν είναι η πραγματική αιτία. Το πρόβλημα δημιουργείται επειδή δεν γνωρίζουμε τι Θεό έχουμε
Είναι υπόσχεση του Πατέρα ότι Αυτός είναι ο Θεός μας. Η γνώση αυτή της θείας παρουσίας στην καρδιά, που αποκτάται καθώς προχωρούμε στη ζωή μας με τον Κύριο, είναι θαυμαστή και μας καθιστά νικητές εν τω Χριστώ και προς δόξαν Του. Αυτή τη ζωή χρειάζονται οι πιστοί, ζωή πίστης, υπομονής, και πλήρους ανάπαυσης στις υποσχέσεις Του.Οι αποκαλύψεις του Θεού δεν έρχονται και από τις πρώτες μέρες.Πρέπει οι σκέψεις και το θελημά μας να ακολουθούν Αυτόν συνεχώς και αδιαλείπτως.Έτσι δημιουργείται αυτή η στενή και γνήσια επικοινωνία που μόνο πνευματικά οφέλη ανεπανάληπτα και μοναδικά προσδίδει στον πιστό του Κυρίου.

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.